Alexander Hidalgo / Patty Re Staged

Patty Re Staged 

Installationen præsenterer beskueren med en række billedstudier af Patty Hearst på tværs af forskellige stilarter. Portrætterne er fundet i historisk nyhedsdokumentation af Patty Hearst’s personlige historie. Portrætterne er oversat på tværs af medier for at bringe forskellige præeksisterende kvaliteter frem.

Miljøet som installationen skaber, giver beskueren mulighed for at hvile og absorbere de tre rum: rummet K19, selve installationen og pladsen i Patty Hearst’s historie. Beskueren oplever forskellige grader af information og tid, som frembringer en forenet følelse af tid brugt i rummet.

Installationen har i sinde at demonstrere et udvidet portrætfelt af et specifikt individ, et specifikt rum og beskuerens oplevelse af disse. Installationen er interesseret i den vedholdende præsentation og repræsentation af dette individ inden for forskellige socio-kulturelle områder. En mangfoldig samtidighed.

Patty Hearst har præsenteret forskellige versioner af sig selv i samtidskultur de sidste 40 år. Denne kontinuerlige præsentation, et utal af positioner, udgør en kontinuerlig samtidighed.

Patty Re Staged præsenterer en oplevelsesform, der kun er åben for menneskeheden. Et rum af fornemmelse, følelse og tanke. En oplevelse af tid som personlig konsumering, eksternt fra forudbestemte mekanismer.

Alexander Hidalgo er uddannet på Central Saint Martins og Goldsmiths College, London og bor og arbejder i Berlin.

 

Fernisering onsdag den 29. august 2018 kl. 18-21 Udstillingen kan besøges 30. – 31. august og 1. september kl. 15–17 og efter aftale frem til den 14. oktober

 

Bedste hilsner 

K19 

Camilla Roed Simpson